Velika mrsna pravoslavna svadba ili Sara I Andrej!
Velika mrsna pravoslavna svadba ili Sara I 

Andrej!Velika mrsna pravoslavna svaba je velika zato sto je trajala četiri dana, a mrsna i pravoslavna jer je bila velikim delom tradicionalna i po običajima. Namerno smo izabrale ovaj naziv da bi istakle kako ne mora biti lepo samo ono što nam dolazi sa strane već i da naši običaji mogu biti zabavni i prelepi.
23.24.25.i 26. maj bili su rezervisani za njih, Saru i Andreja, glavne aktere u ovoj divnoj priči. Prva dva dana u Beogradu a druga dva na Mećavniku. Slledećeg vikenda su proslavljali u Los Andjelesu po indijskim obicajima jer je Sara Amerikanka indijskog porekla. Taj deo je posebna prica a mi smo bile zadužene za dekoraciju i provele smo se kao nikada u životu! Imale smo klijente iz snova i scenografiju za rad iz snova! Baš po nasem ukusu, dekoracija je konceptualno pratila svaki dan ovog neverovatnog venčanja od kojih je svaki imao svoju temu i posebnu priču. Za sada vam predstavljamo samo subotu, 25.maj u iscekivanju da se mladenci vrate sa medenog meseca i pošalju slike ostatka. Za fotografije su zaduženi Jovana Tomašević I Djodje Bošković kojima se beskrajno zahvaljujemo što su ovaj dan sačuvali za nas i uživali zajedno sa nama na Mećavniku.


Detalji na stolicama mladenaca bili su drugačiji prilikom svake postavke
Mlada je na Maćavniku imala svoju kuću gde su mladoženja došaoi po nju, pucao u jabuku... sve po redu:)Ručak na terasi dekorisan žitom i povrćem

Trake na stolu sa etno motivima i brojevi stolova u različitim bojama
Priprema se dekoracija za večeru
Romantično cveće u teglicama i flašicama sa čipkom i kanapom
Vinova loza i božur...mitska kombinacija


Bidermajer u rukama srećne drugarice koja ga je uhvatila

Kićenje za svatove sa ruzmarinom, lavandom i čuvarkućom
Venčići za kosu
Raspored sedenja na starom prozoru
Imena gradova a ne brojevi obeležavali su stolove , 
knjige islustrovala Jelena Trifunović-Luković
Jutane trake, sveće i knjige kao podloga cveću
I za kraj torta!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments